21.11.2011

Ruuhkakuukausi

HUH! Mikä kuukausi kiirettä on pitänyt. Minulla ei koskaan ole ollut tämmöistä hässäkkää.Vihdoin jäi aikaa tännekin kirjoitella. Sain viime viikolla opinnäytetyöni palautettua ja viimeisen ison palautettavan työn. Tämän päälle kun on laittanut töissä käynnin ja pikkuisen pojan hoidon niin ei voi sanoa, että on jäänyt vapaa-aikaa käsiin. Ja tähän kun lisätään kihlauksesta syntynyt häiden suunnittelu niin huh. Toivottavasti nyt helpottaa... jospa sitä ehtisi joskus vähän harrastamaankin, kun koulutyöt on saatu jotakuinkin tehtyä.

Mukavaa joulunajan odotusta kaikille


5 kommenttia:

  1. Onnea sekä kihlauksesta että opparin palautuksesta!!
    Nauti nyt hetki vapaista, kyllä ne liiat vapaa-ajat saa äkkiä täytettyä uusilla aktiviteeteilla...

    VastaaPoista
  2. Välillä isoja asioita elämässä tosiaan kasaantuu aika lailla samaan nippuun, kokemusta on täälläkin. Parisen vuotta sitten muutimme toiselle paikkakunnalle, aloitimme talon rakentamisen ihan konkreettisesti ja lähdimme adoptiomatkalle Thaimaahan - kaikki saman kuukauden sisällä! En edes paljoa muista niistä viikoista ;-)

    Mutta sinulla on nyt hienossa vaiheessa opiskelu, onnea paljon ja intoa ja tsemppiä häiden suunnitteluun! Onneksi se on sellainen mukava kiireen aihen : )

    VastaaPoista
  3. Huh, ihana kuulla, että muillakin on kiirettä.. Onnea opparin palauttamisesta ja tsemppiä häiden suunnitteluun =)!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Päiville ja Anille. Ja onnea myös omaan opiskeluunne!

    VastaaPoista